Lähi- ja etäkoulutukset

Lähi- ja etäkoulutukset on suunnattu pääasiassa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuottajille. Koulutukset on kuitenkin räätälöitävissä myös muihin työympäristöihin, joissa seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuden kohtaaminen koskettaa työyhteisöä.

Koulutuksissa ja asiantuntijatyössä yhdistän osaamiseni terveystieteilijänä, sairaanhoitajana ja vähemmistöön kuuluvana kokemusasiantuntijana höystettynä elävän savolaisella kerronnalla. Koulutuksissa käsitellään esimerkiksi käytännön neuvoja kohtaamisiin ja moninaisten asiakkaiden sensitiiviseen huomioimiseen. Pohjana hyödynnetään ajantasaista tutkimustietoa esimerkiksi vähemmistöstressistä ja sen yhteydestä terveyteen, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyvinvoinnista, sekä tekijöistä joita huomioida heidän kohtaamisessa asiakkaina. Koulutukset voivat sisältää myös työpaja- ja case-työskentelyä.

Koulutukset voidaan räätälöidä yksikkönne tarpeiden mukaisiksi. Käsiteltäviä teemoja voivat olla esimerkiksi:

  • seksuaalisuuden suuntautuneisuuden ja sukupuolen moninaisuuden kohtaaminen
  • vähemmistöjen terveys
  • vähemmistöstressi ja sen huomioiminen työssä
  • seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuden käsitteistö
  • terveyden edistäminen
  • hoitopolut

 

Tarjolla on myös valmiita koulutuspaketteja. Koulutuksen jälkeen saatte käyttöönne tiivistelmän koulutusmateriaalista. Tilaisuuden nauhoittamisesta tallenteeksi sovitaan erikseen.

 
Koulutustilaisuus Jyväskylä pride 2019 yhteydessä jyväskylän kaupungille ja palveluntuottajille. Kuva: Timo Suutarinen

Koulutusten hinnasto

Koulutukset ja luennot alkaen 350,00 eur alv0 / 30min. Hinta sisältää suunnittelutyön

Tarkka koulutuspalkkio sovitaan aina etukäteen. Ennen koulutuksen sopimista on mahdollista varata veloitukseton suunnittelutapaaminen.

Keskimäärin koulutukset kestävät laajuudesta riippuen 30 – 90 minuuttia.  Lähikoulutuksiin lisätään matkakorvaus. Etäkoulutukset toteutetaan Google Meet -etäyhteydellä. 

Jos koulutuksesta tai luennosta tehdään tallenne sovitaan sen käytöstä kirjallisesti ennen tallenteen luontoa. Tallenne korottaa luento- ja koulutuspalkkiota sovitun käyttöajan perusteella, tyypillisesti 100% / käyttökuukausi. 

Hinnasto perustuu Akavan palkkiotaulukkoon. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero.

Asiakaspalautteita

Elina Partanen on vahva esiintyjä. Hän kertoi työpaikoilla kertyneistä kokemuksista ja antoi niiden perusteella suosituksia sateenkaariväen kohtaamisesta ja kohtelusta Keva Pridessa 13.6.2023. Elinan puheenvuoro ei ollut kevyttä höttöä, vaikka hän maustoi esitystään ripauksella savolaista huumoria. Jos etsit alustajaa joka ei päästä kuulijoita turhan helpolla ja jolla on sekä asiaa että osaamista sen esittämiseen, ota Elinaan yhteyttä.
Kempas J.
Viestintäpäällikkö, Keva
“Luento oli erittäin mielenkiintoinen ja käytännönläheinen höystettynä tutkimustiedoilla.”
Sairaanhoitaja, kirurgian toimiyksikkö
“Elina on tehnyt vaikuttavaa työtä tutkimusaiheensa, vähemmistöstressin saralla, ja tuonut löydöksiään ja asiantuntemustaan esiin mukaansatempaavin luennoin, joita voin suositella lämpimästi jokaiselle terveydenhuollon ammattilaiselle."
Osastonhoitaja, koulutuskoordinaattori, perusterveydenhuolto
“Tosi kiva kun oli konkreettisia esimerkkejä johon tietysti luennoitsijan omakohtainen kokemus toi vielä lisää. Selkeästi tälle koulutukselle on suurta tilausta ja onneksi koulutus herätti hyviä keskusteluja kollegoiden kanssa jälkikäteen..”
Sairaanhoitaja, kirurgian toimiyksikkö